Maalaisromanttinen astiakaappi “Luna”
  • Kuvaus

Kuvaus

Maalaisromanttinen astiakaappi 4 ovella ja 2 laatikolla. Alakaapissa on 1 hylly, yläkaapissa 1 hylly. Saatavilla myös laisovilla. Kaappi on valmistettu oksattomasta A -laatuluokan massiivimännystä. Takaseinä ja laatikoiden pohjat on valmistettu A- laatuluokan oksattomasta koivuvanerista. Vaatekaappi on maalattu puolihimmeällä valkoisella huonekalumaalilla.

Lukolliset ovet, antiikkityyliset saranat, vetimet. Kaappi on laadukasta puusepän käsityötä. Kaapin valmistuksessa ei ole käytetty keinotekoisia materjaaleja (lastulevy, MDF levy, pahvi) Mitat leveys 119 , korkeus 200, syvyys 55 cm. Maalaisromanttinen astikaappi on saatavilla myös tilaajan mittojen mukaan.

Jos et löytänyt sivuiltamme sopivaa ratkaisua,
ota meihin yhteyttä ja kerro minkälaista vaatekaappia tarvitset.
Ja me valmistamme juuri sinulle sopivan kaapin.

Valkoisen standardi mallin hinta ilman hyllyjä on 1850 euroa.

Katso kaikki saatavilla olevat lisävarusteet ja hinnat Lisävarusteluettelosta  Luonnonmukainen pintakäsittely Osmocolor tuoteeilla.

Ilmainen sisällekanto ja toimitus avaimet käteen -periaatteella. Helsinki, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Kotka, Kouvola, Lahti alueella.

Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu käsityönä meidän omalla verstaalla. Verstaamme sijaitsee Virossa Tallinnan lähellä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Puhun hyvin suomea!