• Kuvaus

Kuvaus

Valkoinen  vaatekaappi 2 puisella peiliovella. Vaatekaappi on osiin menevä — helppo kuljettaa ja kasata.  Kaappi on valmistettu oksattomasta A- laatuluokan massiivimännystä. Takaseinä ja laatikoiden pohjat on valmistettu A- laatuluokan oksattomasta koivuvanerista. Vaatekaappi on maalattu puolihimmeällä valkoisella huonekalumaalilla.

Lukollinen ovi, antiikkityyliset saranat, vedin. Kaappi on laadukasta puusepän käsityötä. Kaapin valmistuksessa ei ole käytetty keinotekoisia materjaaleja (lastulevy, MDF levy, pahvi) Mitat leveys 118 , korkeus 180, syvyys 55 cm. Standardi mallin sisällä on vaatetanko, maalin sävy on valkoinen.

Kaappi on saatavilla myös tilaajan mittojen mukaan sekä lisähyllyjä tilauksesta. Voit päättää itse hyllykorkeudet, korkeuden säätö 7 cm:n välein.

Jos et löytänyt sivuiltamme sopivaa ratkaisua,
ota meihin yhteyttä ja kerro minkälaista vaatekaappia tarvitset.
Ja me valmistamme juuri sinulle sopivan kaapin.

Valkoisen standardi mallin hinta ilman hyllyjä on 1250 euroa.

Katso kaikki saatavilla olevat lisävarusteet ja hinnat Lisävarusteluettelosta  Luonnonmukainen pintakäsittely Osmocolor tuoteeilla.

Hintaan lisätään toimitus ympäri manner Suomea 90 eur asiakkaan pihalle asti. Ilman sisäänkantoa ja asennusta. Vaatekaappi on osiin menevä — helppo kuljettaa ja kasata itse.

Jos asut Helsinkissä saat meiltä lisäpalveluna koko asennuksen, toimituksen ja sisällekannon. Hinta 190 eur. Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu käsityönä meidän omalla verstaalla. Verstaamme sijaitsee Virossa Tallinnan lähellä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Puhun hyvin suomea!