• Kuvaus

Kuvaus

Kapea vaatekaappi 1 puisella peiliovella ja 1 laatikolla. Vaatekaappi on osiin menevä — helppo kuljettaa ja kasata.  Kaappi on laadukasta puusepän käsityötä ja on valmistettu oksattomasta A- laatuluokan massiivimännystä. Takaseinä ja laatikoiden pohjat on valmistettu A- laatuluokan oksattomasta koivuvanerista. Vaatekaappi on maalattu puolihimmeällä valkoisella huonekalumaalilla. Lukollinen ovi, antiikkityyliset saranat, vedin. Kaapin valmistuksessa ei ole käytetty keinotekoisia materjaaleja (lastulevy, MDF levy, pahvi)

Mitat leveys 85 , korkeus 200, syvyys 55 cm. Standardi mallin sisällä on vaatetanko, maalin sävy on valkoinen.

Kaappi on saatavilla myös tilaajan mittojen mukaan sekä lisähyllyjä tilauksesta. Voit päättää itse hyllykorkeudet, korkeuden säätö 7 cm:n välein. Katso kaikki saatavilla olevat lisävarusteet ja hinnat Lisävarusteluettelosta Luonnonmukainen pintakäsittely Osmocolor tuoteeilla.

Jos et löytänyt sivuiltamme sopivaa ratkaisua,
ota meihin yhteyttä ja kerro minkälaista vaatekaappia tarvitset.
Ja me valmistamme juuri sinulle sopivan kaapin.

Valkoisen standardi mallin hinta 1290 euroa. Hintaan lisätään toimitus ympäri manner Suomea 90 eur. Ilman sisäänkantoa ja asennusta. Kaappi toimitetaan yhtenä kappaleena, asiakkaan pihalle asti.

Jos asut Helsinkissä saat meiltä lisäpalveluna koko asennuksen, toimituksen ja sisällekannon. Hinta 190 eur. Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu käsityönä meidän omalla verstaalla. Verstaamme sijaitsee Virossa Tallinnan lähellä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Puhun hyvin suomea!