• Kuvaus

Kuvaus

Iso  vaatekaappi 3 puisella peiliovella ja 3 laatikolla. Vaatekaappi on osiin menevä — helppo kuljettaa ja kasata. Kaappi on laadukasta puusepän käsityötä ja valmistettu oksattomasta A- laatuluokan massiivimännystä. Takaseinä ja laatikoiden pohjat on valmistettu A- laatuluokan oksattomasta koivuvanerista. Vaatekaappi on maalattu valkoisella huonekalumaalilla. Mitat leveys 180, korkeus 200, syvyys 55 cm.

Lukolliset oveet, antiikkiset saranat, vetimet. Kaapin valmistuksessa ei ole käytetty keinotekoisia materjaaleja (lastulevy, MDF levy, pahvi) Standardi mallin sisällä vasemmalla puolella on yhden oven levyiset säädettävät hyllytasot 5 kpl. Oikealla kahden oven levyinen vaatetanko.

Iso kaappi 3 ovella on saatavilla myös tilaajan mittojen mukaan sekä lisähyllyjä tilauksesta. Voit päättää itse hyllykorkeudet, korkeuden säätö 7 cm:n välein. Katso saatavilla olevat lisävarusteet ja hinnat Lisävarusteluettelosta Luonnonmukainen pintakäsittely Osmocolor tuoteeilla.

Jos et löytänyt sivuiltamme sopivaa ratkaisua,
ota meihin yhteyttä ja kerro minkälaista vaatekaappia tarvitset.
Ja me valmistamme juuri sinulle sopivan kaapin.

Valkoisen standardi mallin hinta on 2590 euroa. Hintaan lisätään toimitus ympäri manner Suomea 90 eur asiakkaan pihalle asti. Vaatekaappi on osiin menevä — helppo kuljettaa ja kasata itse.

Jos asut Helsinkissä saat meiltä lisäpalveluna koko asennuksen, toimituksen ja sisällekannon. Hinta 190 eur. Verstaamme sijaitsee Virossa Tallinnan lähellä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Puhun hyvin suomea!